Hur du gör dina muskler mer definierade

08.07.2013

Oavsett om man styrketränar för att få stora armar och breda axlar eller löptränar för att bränna fett och gå ner i vikt så vill de flesta människor få mer definierade muskler. Tyvärr finns det ingen speciell produkt som man kan äta eller dricka för att vakna upp dagen efter med definierade och välformade muskler, men det finns ändå vissa saker man kan göra för att få musklerna att sticka ut mer. På kort sikt kan man fokusera på att göra huden vackrare, vilket indirekt kan göra så att musklerna ser bättre ut.

En sak som man kan göra är att sola eller använda brun-utan-sol för att ge huden en brunare nyans, vilket många tycker är snyggare. Man kan också satsa på att göra huden jämnare och slätare, vilket gör att musklernas konturer kan bli mer synliga. Det kan man göra med hudkrämer och hudoljor som syftar till att återfukta huden och berika den med näring. En vegetablisk olja som är populär att använda på huden är mandelolja. Det är en helt naturlig olja utan tillsatser och onödiga kemikalier som gör huden jämnare och snyggare på nolltid.

Men om man verkligen vill ha definierade muskler finns det inga genvägar. Då gäller det att bränna så mycket kroppsfett som möjligt så att musklerna sticker ut mer. Det gör man enklast med en grovt kalorireducerad kost utan socker och andra snabba kolhydrater.

Annons

De bästa träningsbloggarna

Vi listar alla bästa träningsbloggarna på samma ställe. Alla träningsbloggar

Träningsblogg.com

Träningsblogg.com är faktiskt inte en träningsblogg även om man kunde tro det när man hör namnet, utan istället en plats där du hittar alla de bästa träningsbloggarna samlade på ett och samma ställe. Vi samlar bara de mest inspirerande bloggarna, och alla genomgår en granskning innan de kommer med på listan för att du som läsare bara skall hitta kvalité här!

Har du en träningsblogg eller känner du till en träningsblogg som du tycker att skulle passa här? Tveka inte att tipsa oss och anmäla den här (på kommande).

Träningsbloggar

Annons

Sveriges bästa träningsbloggar

Sidan listar träningsbloggar, främst i kronologisk ordning.