Träna med bra golfklubbor

Träna med bra golfklubbor

15.10.2013

Står du likt många andra i sportbutiken och testar massor utav olika golfklubbor? Det är den mest klassiska bilden och sättet att köpa golfklubbor, men bara för att någonting är vanligt förekommande så är det inte nödvändigtvis bäst. Att köpa golfklubbor är roligt, men det blir ännu roligare om du handlar dem till låga priser. I en fysisk butik så är ofta golfklubbor dyra, särskilt i butikerna vid golfbanan. Anledningarna till detta är många, men det mycket av summan du betalar går till lokalhyra, anställd personal och en rad andra detaljer.

Om du istället vill handla golfklubbor till ett billigt pris så bör du lyfta blickarna mot internet, d.v.s. handla dem online. Då slipper du betala för ovanstående saker, och då kan du spara många hundralappar. En annan fördel är att du dessutom i lugn och ro kan sitta och läsa om de olika klubborna utan att behöva känna dig tvungen att köpa någon eller uppleva påträngande försäljare eller butikspersonal.
När man golfar är man egentligen bara ute efter en sak, så bra klubbor till så bra pris som möjligt. Genom att handla online uppnår du just detta, och du får dessutom hem golfklubborna direkt till dörren. Så om du inte redan köper dina golfklubbor över nätet, börja med det – och du kommer aldrig kunna gå tillbaka igen. Det är helt enkelt betydligt mer ekonomiskt!

(Bildrättigheter: Yuki Shimazu @ Flickr, CC-licens)

Annons

3 thoughts on “Träna med bra golfklubbor

 1. Jonathan says:

  testing

  1. Jonathan says:

   testing a reply

 2. Jonathan says:

  Test another comment

Comments are closed.

De bästa träningsbloggarna

Vi listar alla bästa träningsbloggarna på samma ställe. Alla träningsbloggar

Träningsblogg.com

Träningsblogg.com är faktiskt inte en träningsblogg även om man kunde tro det när man hör namnet, utan istället en plats där du hittar alla de bästa träningsbloggarna samlade på ett och samma ställe. Vi samlar bara de mest inspirerande bloggarna, och alla genomgår en granskning innan de kommer med på listan för att du som läsare bara skall hitta kvalité här!

Har du en träningsblogg eller känner du till en träningsblogg som du tycker att skulle passa här? Tveka inte att tipsa oss och anmäla den här (på kommande).

Träningsbloggar

Annons

Sveriges bästa träningsbloggar

Sidan listar träningsbloggar, främst i kronologisk ordning.