Sköna träningsfria dagar i bekväma kläder

04.09.2013

Här bloggar jag igen efter en lång paus. Tyvärr måste jag erkänna att träningen inte går så bra sedan den senaste uppdateringen. Sommaren och semestern medförde många lata kvällar på terassen, och jag har haft svårt att komma tillbaka till träningen efter det. Träningskläderna har nog kommit till användning, men mest bara för att chilla i dem på kvällarna efter jobbet för att de är så sköna.

Min garderob har också mer och mer erövrats av jumpsuits. Kan inte rå för det men det är nog det perfekta plagget att lata sig i. Extremt sköna men framförallt behöver jag aldrig fundera på vad som matchar byxorna. Allt i ett är helt enkelt perfekt. Men det finns ett problem. Än så länge är de flesta jumpsuits mjuka, sköna och framförallt gjorde för att bara softa i.
Eftersom jag gillar idén hoppas jag på en utveckling i utbudet. Tänk om det skulle säljas svarta jumpsuits där överdelen ser ut som en kavaj med vitskjorta. Dessutom skulle en slips kunna var tryckt på tyget. Dräkten för formella tillställningar klar. Skulle aldrig behöva springa i affärerna dagarna före tillställningen för att leta upp en ny skjorta som passar – En stor pösig mysdress växer man liksom inte ut så fort ur.
Problemet är väll bara att utvecklarna inte tror på idén. De skulle säkert säga att ingen affär skulle våga försöka sälja dem. Men ingen trodde ju före 2008 att det skulle bli mode med helkroppsmysdressar heller …
När jag nu är inne på tanken så tar jag den vidare. Jumpsuit full med färg, volanger och massor av fickor som kan gömma konfetti. Klar att använda när schlagern drar igång!
Nu finns det ju många som gillar jeans – de är ju trots allt både hållbara, sköna och mera vindtäta än bomullbyxor. Men det borde inte stoppa jumpsuitmodet. En dräkt som är byggd av två helt olika material skulle vara coolt. Tänk ett par jeansbyxor som sitter ihop med en vit bomullströja eller en sidenskjorta. För oss som verkligen inte kan se att rosa, rött och orange inte ska användas samtidigt skulle det vara revolutionerande att få se dessa mysdressar växa fram.
För ett bättre mode hos oss modeinkompetenta – more jumpsuits till folket!

Så hoppas vi att jag får motivationen till att träna någongång. Först ska jag bara chilla lite till!

Annons

De bästa träningsbloggarna

Vi listar alla bästa träningsbloggarna på samma ställe. Alla träningsbloggar

Träningsblogg.com

Träningsblogg.com är faktiskt inte en träningsblogg även om man kunde tro det när man hör namnet, utan istället en plats där du hittar alla de bästa träningsbloggarna samlade på ett och samma ställe. Vi samlar bara de mest inspirerande bloggarna, och alla genomgår en granskning innan de kommer med på listan för att du som läsare bara skall hitta kvalité här!

Har du en träningsblogg eller känner du till en träningsblogg som du tycker att skulle passa här? Tveka inte att tipsa oss och anmäla den här (på kommande).

Träningsbloggar

Annons

Sveriges bästa träningsbloggar

Sidan listar träningsbloggar, främst i kronologisk ordning.