Header - Träningsbloggar

Kost för de hälsomedvetna

Kost för de hälsomedvetna

27.03.2014

Det finns vissa människor som är extremt hälsomedvetna, som lever efter strikta regler hela tiden. Det är inte ovanligt att de har förutbestämt exakt vad som ska göras under dagarna; vad som ska ätas och när, hur man ska träna, när man ska sova, vila och återhämta sig.

Kommentera
Håll huden mjuk och elastisk efter träning

Håll huden mjuk och elastisk efter träning

28.02.2014

Efter träning och dusch behöver huden återfuktas för att behålla sin elasticitet. Den behöver få näring och mineraler som ger huden lyster och gör den mjuk. Idag finns det mängder av produkter på marknaden och de naturliga och ekologiska produkterna tar allt större plats i våra skåp. Allt eftersom vi blir mer medvetna om vad vi stoppar i […]

Kommentera
Träna med bra golfklubbor

Träna med bra golfklubbor

15.10.2013

Står du likt många andra i sportbutiken och testar massor utav olika golfklubbor? Det är den mest klassiska bilden och sättet att köpa golfklubbor, men bara för att någonting är vanligt förekommande så är det inte nödvändigtvis bäst.

Kommentera
Så gör du för att undvika att drabbas av ryggskott

Så gör du för att undvika att drabbas av ryggskott

En av mina träningskompisar fick ryggskott förra veckan, och därför har jag inte kunnat träna med honom som vanligt. Jag har aldrig drabbats av det eller hört talas om ryggskott tidigare, så han berättade för mig vad det handlar om. Träning gör honom gott, men han måste vara lite försiktig i vissa rörelser.

Kommentera

De bästa träningsbloggarna

Vi listar alla bästa träningsbloggarna på samma ställe. Alla träningsbloggar

Träningsblogg.com

Träningsblogg.com är faktiskt inte en träningsblogg även om man kunde tro det när man hör namnet, utan istället en plats där du hittar alla de bästa träningsbloggarna samlade på ett och samma ställe. Vi samlar bara de mest inspirerande bloggarna, och alla genomgår en granskning innan de kommer med på listan för att du som läsare bara skall hitta kvalité här!

Har du en träningsblogg eller känner du till en träningsblogg som du tycker att skulle passa här? Tveka inte att tipsa oss och anmäla den här (på kommande).

Träningsbloggar

Annons

Sveriges bästa träningsbloggar

Sidan listar träningsbloggar, främst i kronologisk ordning.