Vilka är Sveriges bästa träningsbloggar? Tipsa oss!

Vilka är Sveriges bästa träningsbloggar? Tipsa oss!

29.01.2016

På sidan där alla träningsbloggar listas försöker vi få den bästa listan över träningsbloggar som bara är möjligt. Vi kollar genom alla träningsbloggar vi vet om, och sätter till dem, men så klart har vi inte ännu hittat alla dunderbloggar där ute. Därför behöver vi din hjälp! (more…)

Kommentera
Annons
Kom igång med hemmaträning – 5 tips!

Kom igång med hemmaträning – 5 tips!

22.01.2016

Vill du träna för att komma i form, bli bättre på någon speciell sport, träna för att må bra eller för att gå ner i vikt, men tanken på att gå på gym skrämmer dig? Du gillar tanken på hemmaträning, men vet inte riktigt hur du skall komma igång? Här kommer därför 5 tips för dig som vill komma igång! (more…)

Kommentera
Ny sida för fitnessintresserade, ännu bara på danska

Ny sida för fitnessintresserade, ännu bara på danska

22.10.2014

En helt ny gemenskap för fitnessintresserade har lanserats, Fitspire.com. Sidan är ännu endast på danska, men kommer med stor sannolikhet att dyka upp på övriga nordiska marknader också. På Fitspire kan du hitta personliga tränare, gym, evenemang och produkter.

fitspire personlig tranare

Fitspire är en servicefinder där du hittar de som erbjuder fitnesstjänster. Samtidigt så är det en bloggportal för fitnessbloggare, där både vanliga bloggare och personliga tränare kan blogga. Fitspire är även en webbutik för fitnessprodukter, där du som besökare kan hitta det du behöver i träningsväg, och du som bloggare kan tjäna pengar på att rekommendera dina favoritprodukter, och du som professionell i fitnessbranschen kan hitta nya kunder.

Bekanta dig med Fitspire redan nu även om den än så länge är dansk: Fitspire.com

Kommentera
Kost för de hälsomedvetna

Kost för de hälsomedvetna

27.03.2014

Det finns vissa människor som är extremt hälsomedvetna, som lever efter strikta regler hela tiden. Det är inte ovanligt att de har förutbestämt exakt vad som ska göras under dagarna; vad som ska ätas och när, hur man ska träna, när man ska sova, vila och återhämta sig. (more…)

Kommentera
Håll huden mjuk och elastisk efter träning

Håll huden mjuk och elastisk efter träning

28.02.2014

Efter träning och dusch behöver huden återfuktas för att behålla sin elasticitet. Den behöver få näring och mineraler som ger huden lyster och gör den mjuk. Idag finns det mängder av produkter på marknaden och de naturliga och ekologiska produkterna tar allt större plats i våra skåp. Allt eftersom vi blir mer medvetna om vad vi stoppar i oss och vilka kemikalier som finns i hudprodukter väljer allt fler naturliga alternativ. Oljor är något som verkligen blivit trendigt idag.
(more…)

Kommentera
Träna med bra golfklubbor

Träna med bra golfklubbor

15.10.2013

Står du likt många andra i sportbutiken och testar massor utav olika golfklubbor? Det är den mest klassiska bilden och sättet att köpa golfklubbor, men bara för att någonting är vanligt förekommande så är det inte nödvändigtvis bäst. (more…)

Kommentera
Så gör du för att undvika att drabbas av ryggskott

Så gör du för att undvika att drabbas av ryggskott

En av mina träningskompisar fick ryggskott förra veckan, och därför har jag inte kunnat träna med honom som vanligt. Jag har aldrig drabbats av det eller hört talas om ryggskott tidigare, så han berättade för mig vad det handlar om. Träning gör honom gott, men han måste vara lite försiktig i vissa rörelser. (more…)

Kommentera

Sköna träningsfria dagar i bekväma kläder

04.09.2013

Här bloggar jag igen efter en lång paus. Tyvärr måste jag erkänna att träningen inte går så bra sedan den senaste uppdateringen. Sommaren och semestern medförde många lata kvällar på terassen, och jag har haft svårt att komma tillbaka till träningen efter det. Träningskläderna har nog kommit till användning, men mest bara för att chilla i dem på kvällarna efter jobbet för att de är så sköna.

(more…)

Kommentera

Snygga, bekväma och billiga träningskläder!

22.07.2013

Det är mycket lättare att träna om man samtidigt känner sig rätt klädd. Träningskläder behöver inte längre vara fula och sitta obekvämt. Numera kan du träna i snygga, trendiga och billiga träningskläder. Allt går lättare när man känner sig snygg och vi hjälper dig att hitta rätt i träningsmodet. Träningskläder ser olika ut och sitter olika i olika träningsformer. För att du ska få ut det mesta ur träningen och kunna röra dig fritt är det viktigt att du känner dig bekväm. Besök oss för att få tips på billiga träningskläder och låt träningen bli enklare!

Kommentera

Hur du gör dina muskler mer definierade

08.07.2013

Oavsett om man styrketränar för att få stora armar och breda axlar eller löptränar för att bränna fett och gå ner i vikt så vill de flesta människor få mer definierade muskler. Tyvärr finns det ingen speciell produkt som man kan äta eller dricka för att vakna upp dagen efter med definierade och välformade muskler, men det finns ändå vissa saker man kan göra för att få musklerna att sticka ut mer. På kort sikt kan man fokusera på att göra huden vackrare, vilket indirekt kan göra så att musklerna ser bättre ut.

(more…)

Kommentera

De bästa träningsbloggarna

Vi listar alla bästa träningsbloggarna på samma ställe. Alla träningsbloggar

Träningsblogg.com

Träningsblogg.com är faktiskt inte en träningsblogg även om man kunde tro det när man hör namnet, utan istället en plats där du hittar alla de bästa träningsbloggarna samlade på ett och samma ställe. Vi samlar bara de mest inspirerande bloggarna, och alla genomgår en granskning innan de kommer med på listan för att du som läsare bara skall hitta kvalité här!

Har du en träningsblogg eller känner du till en träningsblogg som du tycker att skulle passa här? Tveka inte att tipsa oss och anmäla den här (på kommande).

Träningsbloggar

Annons

Sveriges bästa träningsbloggar

Sidan listar träningsbloggar, främst i kronologisk ordning.